– Det ha blivit riktigt bra, nu är det en mer harmonisk stil som ger intrycket av både restaurang och nattklubb, säger han ett par timmar före nypremiären på fredagskvällen.

Det är stressigt in i det sista. De nya öltapparna håller på att monteras av en entreprenör. Det är snack med personal och förstås en extra koll så att allt som ska vara klart också är klart.

En extra olämplig skadegörelse natten till premiärdagen ställde till med extra arbete och bekymmer.

Artikelbild

| Chrille Novratidis är nöjd med nya inredningen i restaurangen och nattklubben.

– Det var någon som kastade in en blomkruka genom en ruta. Glassplitter över en stor del av det nya golvet och jag såg en person som sprang mot Parkgatan, berättar han.

Det nya golvet är en väsentlig del i den nya stilen på Kharma. Andra inslag är nya möbler, en fotovägg med bilder från Kharmas första fem år, skinnklädd bardisk och överlag en ljusare atmosfär.

Även menyn ändras en del och det blir fler rätter med lokala råvaror.

Han vill inte prata om någon summa i pengar för investeringen.

– Men det rör sig om mycket pengar för en liten restaurang, sen har vi gjort mycket arbete själva, säger Chrille Novratidis.

Han låter förstå att det väntar ytterligare några nyheter runt hörnet, men vad vill han inte säga ännu.

Däremot blir det inga större förändringar i underhållningsutbudet.

– Vi fortsätter ungefär som tidigare. På Långfredagen kommer Lani Mo hit. Sen blir det kanske musikquiz och lite sånt, men att satsa på dansband är inte aktuellt det kostar för mycket och ger för lite. I det avseendet fortsätter vi med disco och nattklubb.