Mats fick fin utmärkelse av Storebro IF

Mats Jacobsson fick Kompispriset när Storebro IF prisade spelare och medlemmar på årsfesten. ”Han har varit oumbärlig i arbetet med Mötesplats Bruksvallen”, säger ordförande Eva Kindstrand.

Mats Jacobsson fick Kompispriset när Storebro IF summerade året 2019.

Mats Jacobsson fick Kompispriset när Storebro IF summerade året 2019.

Foto: Privat

Storebro2019-11-12 16:30

Flera utmärkelser delades ut när Storebro IF summerade året med fest, exempelvis Cia Brink som fick gåva för att hon axlat rollen som ledare för Tabata i den nya motionssektionen och Uppmuntringspriset gick till Axel Nilsson och Alex Smith.

Årets Kompispris går till Mats Jacobsson, som fungerat som något av spindeln i nätet i föreningens satsning på Mötesplats Bruksvallen. I motiveringen lyfts bland annat hans ”outtröttliga engagemang för föreningen”.

– Hans förmåga att planera, samordna och engagera funktionärer – och visa värme och uppskattning, är fantastisk. Han har varit väldigt betydelsefull i vårt stora projekt som innefattar allt från padelbana till spontanidrottsyta och utegym. Utan Mats hade det aldrig fungerat, säger Eva Kindstrand.

Det var en glatt överraskad Kompispristagare som fick utmärkelsen:

– Att få Kompispriset i den här åldern är fantastiskt, det är det bästa jag vet att få vara med och utveckla föreningen. Det finns ett enormt engagemang i Storebro, men det måste vara någon som drar. Jag fortsätter så länge jag orkar, säger han.

Andra utmärkelser gick till bland andra Albin Magnusson (Tränarens val), Axel Nilsson (Spelarnas val), Margareta Jacobsson (Guldnål) och Anna Sundström och Gun-Britt Gunnarsson (Silvernål). Jesper Rosin, Viktor Ström och Fredrik Ströberg prisades för flest spelade A-lagsmatcher.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!