– Visst är det roligt! Vi fick blodad tand i somras och nu har vi bestämt att vi kör igen. Det har väl egentligen aldrig rått någon tvekan om det. Sen blir svårt att toppa årets upplaga med 2 000 personer och tropisk värme, säger Eva Kindstrand Drie, i Storebro IF som står som huvudarrangör för den populära allsången som nästa år sker den 24 juli.

Den populära allsången i Storebroparken gjorde comeback i somras efter att haft uppehåll sommaren 2017 då Diggiloo-turnén mellanlandade i Vimmerby. Diggiloo har dock inte visat något intresse för att komma tillbaka till Vimmerby vare sig i år eller till sommaren 2019. Därmed är risken för den krocken utanröjd och fritt fram för Storebro IF att satsa på den populära underhållningen som brukar dra ett par tusen besökare.

Det är ännu inte klart med vare sig några artister eller allsångsledare.

Artikelbild

Den populära allsången i Storebro brukar dra runt 2 000 personer. Nu är det klart at det blir allsång nästa sommar också.

– Nej, vi är inte riktigt klara med vem som kommer att leda allsången. Nu tar vi det lugnt och firar jul, sen drar vi igång på allvar efter nyår, säger Eva Kindstrand Drie.

Ni har kanske en önskelista..?

– Jadå, vi har flera önskelistor och vi återkommer om det i januari.