Höglundtolkningar i Knastorp

Det blir en musikalisk höst i Tuna – den 8 oktober kommer Ellen Sundberg och Northern Indians med Kjell Höglund-tolkningar till Knastorp och senare blir det lokalt röj med duon Per-Melkerz i Gottes Lada.

Ellen Sundberg kommer till Tuna den 8 oktober med Northern Indians.

Ellen Sundberg kommer till Tuna den 8 oktober med Northern Indians.

Foto: Pressbild

Tuna2018-09-24 14:00

I oktober åker Ellen Sundberg och Northern Indians ut på Sverigeturné med Ellens skiva ”Du sålde min biljett”, en skiva där hon tolkar Kjell Höglund.

Många har längtat efter att höra Ellen sjunga på svenska och nu har hon spelat in ett helt album med Kjell Höglunds sånger, sånger som hon enligt recensenterna helt obesvärat och naturligt lyckas göra till sina. Inspiration fick hon efter att hon var med på en Höglund-hyllning på Storsjöyran för några år sedan och i en djupdykning i Höglunds låtskatt hittade Ellen Sundberg högaktuella texter, med 30-40 år på nacken.

Med som komp- och medmusiker följer Northern Indians från Piteå. Duon har bland annat varit förband till Doug Seegers vid flera tillfällen.

Mer musik blir det den 27 oktober när Gottes Lada och Knastorp samarrangerar en musikkväll med lokala duon Per-Melkerz i Gottes Lada. Duon med dansbandsnamn men utan dansbandsmusik består av ”Bonde söker fru”- aktuella Per Solberg på fiol och Melker Djurstedt på gitarr och sång.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om