Här kan du festa i julhelgen

Julhelgen närmar sig med stormsteg. Traditionsenligt laddar flera av stadens klubbar upp inför hemvändarhelgen med ett varierat utbud av artister och musikkoncept.

Linda Carlsson arrangerar den traditionsenliga Juldagsfesten på Mässhallarna.

Linda Carlsson arrangerar den traditionsenliga Juldagsfesten på Mässhallarna.

Foto: Roelof Stroetinga

Vimmerby2018-12-16 17:00

I Vimmerby är Juldagen en traditionell hemvändarhelg vilket många klubbar tagit fasta på. På mässhallarna arrangerar Linda Carlsson traditionsenligt en juldagsfest och säger följande om planerna för årets upplaga.

– Vi kommer att lägga fokus på dansgolvet där det blir en ljud- och ljusshow och en DJ som lirar hits allt ifrån 80-tal och fram till nutid. Allt för att det ska passa en så bred publik som möjligt. Vi kommer även att lägga nivån på inträdet lägre i år för att så många som möjligt ska kunna komma, säger Linda Carlsson.

På Pumpen i Södra Vi håller man öppet på Juldagen där Wahlströms spelar upp till dans och i puben håller DJ Lager igång.

– Vi har haft fest på juldagen som tradition på Pumpen i runt 25 år och det brukar vara en kväll som alltid lockar mycket folk, säger Mats Nilsson.

Christopher Novratidis på Kharma har bestämt sig för att ha öppet julafton, juldagen och nyårsafton.

– Julafton har vi kört ett par år och det har blivit lyckat och uppskattat av många som vill komma ut och avsluta julfirandet med att träffa folk. Hur det blir de andra dagarna återstår att se. Julhelgen är väldigt lång i år, säger Novratidis.

På Vimmerby Stadshotell har man hittat en egen nisch i mellandagarna. Konceptet kallas Babbel och Bubbel och sker torsdag och fredag kväll mellan jul och nyår med möjlighet att träffas i lite lugnare miljö.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!