Svårigheten att hitta folk till styrelsearbetet har lett till att en av punkterna på dagordningen var beslut om nedläggning av föreningen, när Tuna-Frödinge PRO samlades på Tunhamra.

– Det gick inte längre, vi hade bara ett fåtal trotjänare kvar i styrelsen och det har varit problem med rekryteringen under flera år, tyvärr. Medlemmarna röstade för nedläggning, dock inte alla, säger Bert Lindesfeldt.

Sista mötet fick en festlig inramning med god mat, lekar och uppvaktning av födelsedagsbarnen Ingalill Larsson, 80 år och 90-åringarna Siv Fröberg och Britta Törnqvist. Alla 24 medlemmar som kommit till gratulationsfesten med avslut fick födelsedagstårta.

Artikelbild

| 90-åringarna Siv Fröberg och Britta Törnqvist uppmärksammades under den kombinerade "gratulations- och avslutningsfesten".

Erna Helge och Solveig Sjöbladh från Vimmerby PRO var på plats för att informera om föreningen i Vimmerby och lovade att möten kan hållas även i Tuna, om det finns tillräckligt med medlemmar där. Nu finns bara tre av tidigare sex PRO-föreningar kvar i Vimmerby kommun, i Storebro, Södra Vi och Vimmerby.