Under ungdomsavslutningarna har klubben gjort som tradition att bjuda in alla spelare till en dag fylld av matcher i idrottshallen. På tre planer gjorde under lördagsförmiddagen 15 lag med tiotalet spelare i varje upp under några timmar.

– Lagen var sammansatta med spelare från alla ungdomslag i varje. Från de yngsta på sex år upp till 15 år. Varje lag hade en spelare från herr eller damlaget som ledare och alla lag fick spela fyra matcher var. Det är ett väldigt populärt upplägg och det är kul att se spelare i alla åldrar tillsammans på planen, säger Jonas Karlsson som var speaker under arrangemanget.

Efter matcherna blev det medaljutdelning till samtliga spelare och det bjöds även på korv och fika under dagen.

Artikelbild

| 160 spelare deltog i ungdomsavslutningen med Vimmerby IBK i lördags i Idrottshallen.

På lördagskvällen fortsatte firandet på Hotell Ronja med årsfest där ett 50-tal spelare, ledare och personer involverade i klubben åt middag tillsammans och priser delades ut.

Klubbens damlag hade extra anledning att fira då de vann sin serie under säsongen och säkrade avancemang till division ett. Spelarna hyllades för detta och dessutom delades det ut priser till tre spelare som utmärkt sig lite extra. Årets spelare blev Greta Koponen, Emma Sjökvist vann poängligan och Ingrid Snickars hade tränat flitigast under säsongen.

I herrlaget fick Jonatan Green dubbla priser som Årets spelare och vinnare av poängligan. Årets komet gick till Adrian Brorsson och Johan Carlsson tog hem träningspriset.