Cykelbutik flyttar och expanderar

Cykel 33:an i Vimmerby har flyttat till en ny lokal på Sevedegatan. Syftet är att utveckla verksamheten, dels genom att starta en webbutik.

Johan Myrén och Kristofer Gustafsson driver Cykel 33:an som flyttat till nya lokaler på Sevedegatan i Vimmerby.

Johan Myrén och Kristofer Gustafsson driver Cykel 33:an som flyttat till nya lokaler på Sevedegatan i Vimmerby.

Foto: Magnus Strömsten

Vimmerby2019-03-16 07:00

Johan Myrén och Kristofer Gustafsson har drivit butiken tillsammans sedan ett par år och har tidigare delat lokal med Kristofers Kiropraktorspraktik på Storgatan.

– I takt med att vi har vuxit och framförallt fått mer jobb med service av cyklar har vi känt behovet av en egen lokal för Cykel 33:an, säger Johan Myrén.

I dagarna flyttade företaget in i den nya lokalen.

– Den har både en större butiksyta och framförallt en egen del för verkstadslokal. Tidigare har vi använt butiken som verkstad så det blir betydligt mer praktiskt att kunna skilja på delarna, säger Johan Myrén som driver butiken vid sidan av sitt ordinarie jobb tillsammans med Kristofer Gustafsson.

– Det är Johan som är den riktiga cykelnörden av oss, men jag har blivit allt mer biten genom åren och tycker att cyklingen är en utmärkt motionsform som är skonsam inte minst för den som har svårt för att löpträna, säger Kristofer Gustafsson.

I samband med flytten har butiken även expanderat med bland annat en webbutik.

– Det känns som rätt läge att utöka vår marknad och sälja via nätet också. Vi är generalagenter i Sverige för märkena Torpado och PNP Wheels och levererar därmed till en del andra återförsäljare, säger Johan Myrén.

– Vi har cyklar med växelsystem uppbyggda både elektroniskt och med Bluetooth. Sedan finns modeller med en enbent framgaffel som är en stor nyhet för cykelbranschen, säger Johan Myrén.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!