Återträff 60 år efter realexamen i Vimmerby

I fredags var det klassträff för elever som tog realexamen på Samrealskolan 1959. Tio av 31 elever närvarade och fick återuppliva gamla minnen.

Gänget som var samlade i Vimmerby i fredags för en återträff 60 år efter realexamen i Vimmerby.

Gänget som var samlade i Vimmerby i fredags för en återträff 60 år efter realexamen i Vimmerby.

Foto: Magnus Strömsten

Vimmerby kommun2019-10-20 21:30

Gunnel Bergström som bor i Lilla Vi utanför Djursdala var en av organisatörerna för träffen som samlade tio av de 31 elever som tog examen för 60 år sedan. Hon är för övrigt bara en av två i gänget som bor kvar i Vimmerbytrakten. Resten är spridda över hela landet i orter som Östersund, Uppsala, Stockholm, Lund och Göteborg. 

– Vi har haft träffar tidigare för tio år sedan och 30 år sedan. Det är alltid kul att träffas och prata gamla minnen från ungdomen, sa Gunnel Bergström.

Sällskapet träffades på MX World i Vimmerby för lunch innan det bar iväg till Lilla Vi där de umgicks hemma hos Gunnel Bergström resten av eftermiddagen.

Följande deltog på träffen: Håkan Jutterdal (Johansson), Gunnel Nordström (Franzén), Britt-Marie Klingstedt (Karlsson), Carita Åbom (Larsson), Kerstin Strömdahl (Blomgren), Inger Frick (Isberg),  Gunnel Pettersson (Erlandsson), Lena Hermansson (Samuelsson), Birgett Karlander (Magnusson), Agneta Bergman (Johansson).

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!