Slog sönder sin egen husvagn

En kvarlämnad och sönderslagen husvagn hittades på Semesterracets camping. De ansvariga, som äger husvagnen själva, ska ha filmat förstörelsen och lagt ut på Tik-tok. För Vimmerby MS har det inneburit en hel del extra arbete.

En sönderslagen husvagn lämnades kvar på Semesterracets camping när folkfesten var över.

En sönderslagen husvagn lämnades kvar på Semesterracets camping när folkfesten var över.

Foto: Privat

Vimmerby2023-07-18 21:00

Semesterracet 2023 innehöll en del stökigheter och när folkfesten var över fick Vimmerby MS ta hand om en kvarlämnad och sönderslagen husvagn. 

– Det är så förbannat tråkigt när de slår sönder och det blir mer jobb för oss. Det är likadant varje år och vi hade gärna sluppit det här. Vi har tillräckligt med jobb ändå. Det blir några timmars extra arbete och vi håller fortfarande på med efterarbete, säger Krister Rosenqvist på Vimmerby MS.

VMS har fått tag i de som förstörde husvagnen och de ansvariga är ett killgäng från Vetlanda. Killarna äger själva husvagnen och la själva ut på Tik Tok när de förstörde husvagnen. 

– Då såg man att det var en av dessa killar. Han menade att de var och tittade på folkracet. Han var bara stöddig och kaxig. Väldigt oförskämd. 

undefined
Ingen polisanmälan har gjorts. De skyldiga hämtade husvagnen – som var deras egen.

Killarna ska ha hämtat den kvarlämnade husvagnen under måndagen. Vimmerby MS har valt att inte göra någon polisanmälan efter allt som har hänt. 

– Eftersom de kom med ett släp och hämtade den så har vi valt att inte göra någon polisanmälan. Men det är ledsamt och det är så tråkigt. 

Vad ger det här för reklam för Semesterracet?

– Man kan tyvärr inte göra någonting åt det. Man får bara räkna med att sådant här händer varje år. Det finns folk till allt tyvärr. Det blir mycket jobb för oss att ta tag i den här skiten rent ut sagt, säger Krister Rosenqvist. 

undefined
Sönderslagen husvagn på Semesterracet.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!