Kontorshotellet på Ceos börjar fyllas med verksamhet

Flera verksamheter har flyttat in i det nya företagshotellet vid Ceos. " Jag tycker att uthyrningen har gått enligt förväntningarna" säger Mikael Eklund.

Mikael Eklund berättar att det är nästan fullt i industrihotellet redan. Några få utrymmen återstår att hyra ut, och det finns intressenter...

Mikael Eklund berättar att det är nästan fullt i industrihotellet redan. Några få utrymmen återstår att hyra ut, och det finns intressenter...

Foto: Jimmy Karlsson

Vimmerby2020-08-29 18:01

Vid det här laget är det bara ett företagsfack och ett par kontor lediga för uthyrning.

 – Om man inte räknar med bottenvåningen, säger företagaren Mikael Eklund som byggt och driver kontorshotellet. 

– Hela bottenvåningen, 400 kvadratmeter är ledigt och kan antingen delas upp eller hyras ut i ett block. 

På det hela taget tycker Mikael Eklund att den här satsningen slagit väl ut. Men han sticker inte under stol med att det har varit en stor utmaning med projektet.

– Det är en stor investering, säger han, och man kan inte förvänta sig att det blir fullt på en enda gång. Men jag tycker att uthyrningen har gått enligt förväntningarna. Så det har slagit väl ut tycker jag.

Han kände att han ville bygga på Ceos, just för att området ligger nära centrum, ett bra läge för små företag. Vid det här laget har huset varit i bruk i lite drygt ett år. Först att flytta in var Padelhallen i maj förra året och sedan flyttade de första kontoren in i september.

– Samtidigt har jag några intressenter som har hört av sig, säger Mikael Eklund, som hoppas att de ska komma till skott och fylla ut tomrummen. 

– Vi har en del visningar, säger han, det är kul att det rör på sig i dessa coronatider.

Bygget är i det närmaste klart, det som återstår är lite småfix utomhus.

– Vi har asfalterat och gjort snyggt, det som återstår är ara att göra fint vid entrén, säger Mikael Eklund.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!