Hon tar över lokal fastighetsförmedling

Fastighetsmäklaren Lisa Danielsson från Vimmerby tar sig an en ny roll på ett nytt företag i stan.

29-åriga Lisa Danielsson är född och uppvuxen i Vimmerby och Hultsfred. Nu tar hon över en lokal fastighetsförmedling.

29-åriga Lisa Danielsson är född och uppvuxen i Vimmerby och Hultsfred. Nu tar hon över en lokal fastighetsförmedling.

Foto: Johanna Rotebäck

Vimmerby2022-09-01 16:40

Under augusti månad har Lisa Danielsson, 29 år, tagit över Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Vimmerby, vilket Dagens Vimmerby var först med att rapportera om.

– Det känns jätteroligt, säger hon och fortsätter:

– Jag har varit igång sedan första augusti, men det har varit lite förberedelser här innan. Det är först nu jag tar över, säger hon.

Det var efter att den tidigare fastighetsmäklaren Björn Stridh slutade på företaget som Lisa Danielsson såg sin chans att ta steget vidare i sin karriär som mäklare.

– Det blev en öppning som jag hoppade på. Det kändes som rätt steg att ta just nu, säger hon.

Sedan tidigare har Lisa Danielsson bred erfarenhet inom mäklarbranschen. Hon är även uppvuxen i Vimmerby och Hultsfred. Efter studier på annan ort återvände hon till stan för att jobba som mäklare på Svensk Fastighetsförmedling under tre år.

– Jag är härifrån, Vimmerby och Hultsfred, och jag har familj och vänner kvar här. Efter att jag hade pluggat färdigt så blev det att jag hamnade här igen och jag trivs jättebra, säger hon.

Framåt kommer Lisa Danielsson att driva Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Vimmerby. Susanne Gustafsson har tidigare jobbat som fastighetsmäklare på företaget och kommer fortsätta att göra det som innan. 

Inga större förändringar kommer att ske i verksamheten, utan allt kommer rulla på som vanligt, berättar Lisa Danielsson.

– Nu ska jag och Susanne bara jobba på och fortsätta framåt precis som innan, avslutar Danielsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!