Företaget visade upp superbilarna

I fredags fanns en rad rariteter att beskåda för bilentusiaster när Rautamo i Vimmerby bjöd in till en träff för vänner och kunder.

En häftig Hot-Rod var ett udda inslag på utställningen.

En häftig Hot-Rod var ett udda inslag på utställningen.

Foto: Magnus Strömsten

Vimmerby2018-08-25 11:00

Rautamo Wheel Fashion är en stor återförsäljare av fälgar med verksamhet i stora delar av norra Europa. Sedan två år tillbaka återfinns företaget i nya lokaler på Östra Ceos-området i Vimmerby. På fredagen hade man ett event med många fina bilar på plats.

– Vi ordnar en träff med såväl vänner till oss samt kunder som blivit våra vänner genom åren. Extra kul är det att fyra personer från Vossen som tillverkar fälgar i USA har kommit hit från Miami bara för det här. Alla som är här är speciella människor som betyder mycket för oss och man blir helt tagen när man ser vilken uppslutning det är, säger Andreas Linder.

– Vi ville göra en grej där temat är att visa vad Vimmerby har för bilar. Alla tände till på idén så vi har fått hit många riktigt fina och exklusiva bilar. Grunden är att vi älskar bilar och delar intresset med våra vänner, säger Mikael Andersson.

Bland annat fanns en Ferrari Enzo att beskåda i utställningen.

– Den är från 2003, men det är faktiskt svårt att hitta en bil med häftigare prestanda. Ett av tre exemplar i Sverige är ägt i Vimmerby, sa Mikael Andersson.

Mycket folk kom för att ta del av eventet på Rautamo i Vimmerby.
Mycket folk kom för att ta del av eventet på Rautamo i Vimmerby.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!