Fastighetsägaren efter beskedet om nedläggning

Under söndagen kom beskedet att Vimmerbybutiken Boston Weekend lägger ner redan till sommaren. Nu söker fastighetsägarna efter ny hyresgäst. "Vi hoppas för Vimmerbys skull att det inte blir ytterligare en tom lokal", berättar delägare Lena Lundin.

"Vi hoppas att någon nappar på det. Det är först nu som vi går ut med att lokalen är ledig. Boston ville själva berätta om stängningen först", berättar fastighetsägare Lena Lundin.

"Vi hoppas att någon nappar på det. Det är först nu som vi går ut med att lokalen är ledig. Boston ville själva berätta om stängningen först", berättar fastighetsägare Lena Lundin.

Foto: Elin Elmström

Vimmerby2023-06-26 20:00

Bostons ägartrio meddelade på sociala medier att stängningen beror på att de nu vill kunna fokusera mer på sina familjer

– Vi tycker att det är väldigt tråkigt att de inte kan fortsätta men vi förstår. De har en annan livssituation nu, säger Lena Lundin.

Hon är en av fem delägare till fastigheten och förhoppningen är att lokalen snart ska få en ny hyresgäst.

– Vi är öppen för alla lösningar om det är några som är intresserade, berättar hon.

 Däremot är det en sorts verksamhet som fastighetsägarna inte kan tänka sig.

– Inte restaurang för lukt sätter sig i kläderna och det är öppet mellan butikerna. Annars är vi öppna för vad som helst om det är konfektion, heminredning eller vad som.

undefined
"Vi är öppna för alla lösningar. Men vill gärna ha någon som passar in och som man känner till lite grann", säger Lena Lundin.

Vad är drömscenariot?

– Gärna något som passar ihop med Stuneks. Herrkläder har gått bra men Stuneks själva pratar om att heminredning skulle vara trevligt.

Förutom lokalen på övre plan finns även lokalen på nedre plan.

– Boston har också haft den i källaren. Där Muskelbygget var förut. Det behöver inte vara att man hyr båda utan det är två olika lokaler.

Lokalen på nedre plan berättar Lena Lundin kan vara tillgänglig när som helst och den andra från tidig höst.

– Men det finns ju några tomma lokaler i Vimmerby så det är inte så lätt. Helst skulle vi vilja ha någon som öppnar nytt eller som kommer utifrån så att man inte flyttar på någon som redan finns.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!