Västervikaren gör fortsatt succé

Restaurang Frantzén med restaurangchef Carl Frosterud, från Västervik, i spetsen får behålla sina tre stjärnor i Guide Michelin.

Petter Johansson är souschef på Frantzén.

Petter Johansson är souschef på Frantzén.

Foto: Nils Gruvebäck/arkiv

Västervik/Stockholm2019-02-18 21:04

På måndagskvällen delades årets stjärnor (Guide Michelin Nordic) ut på Musikhuset i Aarhus, Danmark.

När vi når Carl Frosterud strax efter klockan åtta på kvällen har stjärnregnet just fallit och offentliggjorts.

– Det känns fantastiskt! Nu är det fest! Det här är ju det största erkännandet som går att få i restaurangbranschen, säger han.

Frosterud var med och startade det nya Frantzén i Stockholm 2017 och redan påföljande år, 2018, belönades restaurangen med tre stjärnor – högsta betyg – i den ansedda restaurangguiden.

På Frantzén arbetar även Kisabördige Petter Johansson, souschef, som under sina tidiga år i branschen bland annat arbetade på Saltmagasinet i Västervik under en period.

Fred Jansson, servitör, kommer även han från Västervik.

Carl Frosterud är restaurangchef på Frantzén, en lyxrestaurang som behåller sina tre stjärnor i Guide Michelin.
Carl Frosterud är restaurangchef på Frantzén, en lyxrestaurang som behåller sina tre stjärnor i Guide Michelin.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!