Så gick det för frisörsalongen i tävlingen

Danska Salon Park utsågs på söndagskvällen till Nordens snyggaste frisörsalong 2019. Därmed fick People Västervik se sig slagna vid målsnöret. Men Marie Sevlidis är inte deppig för det.

Marie Sevlidis egen förhandsfavorit – utöver egna People – var det danska frisörföretaget Park, som också vann. Park är ett stort frisörföretag med 22 salonger och 200 anställda.

Salong People representerade Sverige i designkategorin.

– Det känns stort bara det, säger Marie Sevlidis.

Marie Sevlidis egen förhandsfavorit – utöver egna People – var det danska frisörföretaget Park, som också vann. Park är ett stort frisörföretag med 22 salonger och 200 anställda. Salong People representerade Sverige i designkategorin. – Det känns stort bara det, säger Marie Sevlidis.

Foto: Anna Persdotter

Västervik2019-06-10 15:00

– Det känns coolt att vi fick representera Sverige i den här tävlingen, och att vi fick så mycket exponering, säger hon.

Det var på söndagen som Marie och Christos Sevlidis, som driver salong People i Västervik, medverkade på mässan och i tävlingen Nordic Hair Awards i Köpenhamn.

Västerviksföretaget tävlade om titeln "Nordic Salon Design of the Year" mot tre andra nordiska frisörföretag.

En professionell jury hade valt ut de nominerade men sedan var det upp till mässbesökarna på plats att avgöra vilka som tog hem förstapriset.

– Det var bra stämning på galan. Alla var så ödmjuka och vi fick en del nya kontakter, säger Marie Sevlidis.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!