Hon blev årets bästa direktsäljare

Katarina Södergren, från Västervik, har för tredje gången fått utmärkelsen "årets bästa direktsäljare" hos hälsoföretaget Zinzino AB.

"Jag brinner för friskvård, hälsa och personlig utveckling", säger Katarina Södergren.

På lördagskvällen prisades hon för sitt arbete under en gala på Grand Hôtel i Stockholm. Till vänster: Zinzinos VD Katriin Laanep.

"Jag brinner för friskvård, hälsa och personlig utveckling", säger Katarina Södergren. På lördagskvällen prisades hon för sitt arbete under en gala på Grand Hôtel i Stockholm. Till vänster: Zinzinos VD Katriin Laanep.

Foto: Jan Dahlqvist 2016

Västervik/Stockholm2018-11-18 20:00

– Det är alltid roligt med uppmuntran. Jag älskar mitt jobb och utnämningen är ett kvitto på att jag gör något rätt, säger Katarina Södergren över telefon från Stockholm.

På lördagskvällen höll Direct Selling Sweden sin stora årliga gala på Grand Hôtel i Stockholm, med representanter från elva företag, och det var då Katarina fick ta emot priset.

"Direct Selling Award" som utmärkelsen kallas tilldelas man för "skicklighet och kvalitet i sin verksamhet med hänsyn till direkthandelns etiska regler".

Katarina Södergren tilldelades utmärkelsen med motiveringen: ”Hon innehar en imponerande balans mellan business och att ´ha kul på jobbet´. Med en kontinuerlig tillväxt och ett steg i taget har vår vinnare blivit en viktig och självklar del av Zinzinos framgångar.”

Företaget har verksamhet i 35 länder. Katarina, som arbetar med hälsoanalyser (bland annat genom blodtester), bor i Västervik och arbetar främst mot den skandinaviska marknaden.

– Men man kan faktiskt säga att jag har världen som arbetsfält, säger hon.

Fotnot: Direct Selling Sweden definierar direkthandel så här: Direktförsäljning initieras vid personliga möten utanför de traditionella försäljningsställena. Direkthandeln är butikslös. En visning eller försäljning kan i princip ske var som helst; hos grannen, på arbetsplatsen eller på någon helt annan plats.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!