Hon skrapade fram storvinst i tv

Kristina från Överum skrapade fram storvinst på triss under lördagsmorgonen, i direktsänd TV. "Först förstod jag ingenting," berättar hon.

Foto: Privat

Västervik2019-04-20 12:35

På lotten fanns ett telefonnummer att ringa för att få svar på frågor, Kristina Faith - Ell satt med tre framskrapade TV-rutor på trisslotten när hon slog numret. Hon läste upp lottnumret för den som svarade.

– Det gick några sekunder sedan sa han "grattis!", det var lite omtumlande måste jag säga, berättar Kristina Faith - Ell.

Hon fyller 77 år i höst och har delat ut reklam på helgerna för att dryga ut pensionen, något som hon har lovat att fortsätta med ett tag till.

– Men man måste utnyttja sin frihet också, säger hon.

Inför besöket hos TV4 trodde hon att nervositeten skulle komma och hon var rädd att hon skulle tappa talförmågen. Så blev det inte.

– Det var så trevligt! De var så underbara där, efteråt fick jag puss och kram av alla och det var så fin stämning. Jag njöt av varje sekund, det här kommer jag aldrig få uppleva igen.

Någon särskild strategi för att välja lotter hade hon inte utan tog en mitt i högen. Dottern var med i kulisserna och när vinsten skrapats fram fick Kristina nypa sig själv i armen för att kolla om hon verkligen var vaken. Det första hon ska göra är att betala av skulderna.

– ­Det var fantastiskt. 15 000 kronor i månaden i 15 år, det kunde inte blivit bättre. Jag ville inte vinna jättemycket pengar så att det skulle bli helt livsomvälvande, så att pengar inte längre skulle betyda något. Det här är helt perfekt, säger Kristina Faith - Ell.

Kristina Faith - Ell skrapade fram 15000 kronor i månaden i 15 år.
Kristina Faith - Ell skrapade fram 15000 kronor i månaden i 15 år.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!