Insändare Nu har vi lämnat 2018 bakom oss, ett år som varit fullt av utmaningar, lärofyllt och spännande men som också varit oroligt på många håll i Sverige. Sist men inte minst hade vi ett spännande val i september.

Det har varit riktigt ärofyllt att få leda SD Vimmerby under hela valkampanjen, från mars till september, ett val som gav resultat då vi ökade från 4 till 6 mandat. Riktigt bra jobbat men inte att förglömma, utan er väljare som så troget röstade på oss, ja, då hade vi inte ökat så mycket, och er aktiva som ställde upp i vått och torrt, ibland med kort varsel, som ställde upp på marknader och torgmöte samt ställde upp och hjälpte till med de debatter, cirka 12 stycken som vi var inbjudna till, utan er hjälp hade det inte fungerat.

Nu har vi som sagt kommit in på 2019, ett år då vi för första gången sedan SD Vimmerby kom in i kommunfullmäktige 2010 fått plats i styrelser och nämnder. Det är ni väljare som sett till detta och precis som vi lovade er under valrörelsen ska vi göra allt för att ni inte ska bli besvikna. Nu hoppas jag under den här mandatperioden att det blir ett bra politiskt klimat, att debatter ibland kan bli heta men att vi därefter kan skaka av oss detta och gå vidare. Ser fram emot det här nya året, fullt med nya upptåg och nya spännande utmaningar.