Succéshow med familjen Carling återvänder till Toverum

Fyra konserter väntar i sommar när familjen Carling bjuder in till show efter mer än ett år ifrån varandra.

Max Carling och Gunhild Carling vid en tidigare spelning i Toverum.

Max Carling och Gunhild Carling vid en tidigare spelning i Toverum.

Foto: Rebecca Forsgren Malmström

Toverum2021-06-16 20:00

Carling Family Band satsar på samma upplägg som förra sommaren när de återvänder till Toverum med sina populära shower. Även om förra årets spelningar inte blev som planerat med coronarestriktioner och en frånvarande Gunhild Carling som inte kunde resa hem från USA, blev showerna ändå succé. Därför satsar nu familjen tillsammans med IOGT-NTO på samma upplägg i år, men med Gunhild denna gången.

– Eftersom Gunhild inte kunde vara med förra året har vi inte träffats på länge, det blir spännande även för oss det här, alla har spelat och utvecklats på olika håll så det blir nästan som en ny konstellation, säger Ulf Carling.

Gunhild anländer från USA till Sverige i slutet av juni och då har familjen några få dagar på sig att repetera tillsammans innan de ger sig ut på sin första spelning för i år. 

– Vi ligger lite i planeringsstadiet nu. Vi har repat lite över internet men det är ju inte så enkelt att repa på olika sidor av atlanten.

Precis som förra året kommer konserterna äga rum utomhus i Engelska Parken i Toverum oavsett väder. Det blir fyra spelningar fyra dagar i rad i slutet av juli.

– Just nu är det 50 biljetter per konsert, men om restriktionerna lättar och vi kan släppa fler biljetter kommer vi göra det, säger Jan Ekholm, IOGT-NTO.

När Gunhild inte fick möjlighet att resa hem förra året fanns det biljettköpare som lämnade återbud. I år när hon är med igen tror både Ulf och Jan att biljetterna inte kommer vara svårsålda.

– Hon är ju en ganska stark stjärna, säger Ulf.

Det blir repris på förra årets lyckade shower med familjen Carling i Toverum.
Det blir repris på förra årets lyckade shower med familjen Carling i Toverum.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!