Ingen hade alla rätt i Mellotipset

Det var en riktigt svårtippad andra deltävling i Melodifestivalen. Faktiskt så svår att ingen av våra tippare hade alla rätt.

Hemmagjorda skyltar hör till Melodifestivalen. I Linköping var det absolut flest med Theoz namn, men också många med Panetoz.

Hemmagjorda skyltar hör till Melodifestivalen. I Linköping var det absolut flest med Theoz namn, men också många med Panetoz.

Foto: Victor Bomgren

Tävling2023-02-14 20:00

Panteoz och Maria Sur direkt till final och THEOZ och Tennessee Tears till semifinal –  det blev resultatet av Melodifestivalens delfinal 2 i Linköping. Svårtippat för våra läsare visade det sig, för ingen lyckades pricka in alla fyra. 

De allra flesta hade nämligen tippat Wiktoria, antingen direkt till final eller till semi. Hon hamnade istället på femte plats och är utslagen. Många hade också tippat att THEOZ skulle gå direkt till final, istället för till semifinal. 

Det betyder att vi inte delar ut något presentkort till en vinnare den här veckan. Istället blir det fler vinster att tävla om i nästa veckas tips. Dessutom är alla som tippar alla rätt med i slutdragningen, där en vinnare får två biljetter till finalgenrepet i Stockholm.

Gå in och tippa redan nu. Du hittar tipset på https://vimmerbytidning.se/kultur-noje/mello

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!