Pizzaparty och prisregn för unga spelare

Det blev priser i massor och pizzaparty när Rosenfors IK avslutade säsongen 2019. Klubben kan se fram mot åtskilliga framgångar.

Nästa generations fotbollsspelare i Rosenfors IK, lek- och lärgänget fick medalj av ledarnaför sina insatser när klubben avslutade säsongen 2019.

Nästa generations fotbollsspelare i Rosenfors IK, lek- och lärgänget fick medalj av ledarnaför sina insatser när klubben avslutade säsongen 2019.

Foto: Olof Carlson

Rosenfors2019-10-29 14:00

Inte minst damlaget, som gick obesegrade genom hela hösten. Däremot gick det lite trögare i våras och klubben slutade på en tredjeplats i serien.

Det blev naturligtvis uppmärksammat. Årets skyttedrottning, Nicole Nilsson, fick ta emot pris för den insatsen. Alice Haag och Elsa Brorsson fick pris för fin utveckling och Isabella Björk fick ett uppmuntringspris efter en skadefylld säsong.

Träningspris gick till Agnes Brorsson, Ida Hansson och Elsa Brorsson.

I F 15-laget var Celine Hägg, Alma Persson och Mathilda Älvehag träningsflitigast och prisades för det. Mathilda Älvehag fick också pris som Årets Glädjespridare. Jennifer Bogren fick ta emot utvecklingspriset.

–  Det här gänget har en tung säsong bakom sig,med spel i en minst sagt tuff serie, men de ger inte upp utan kommer att kriga vidare nästa säsong, säger ledaren Patrik Johansson.

Ett blivande lag, med flickor födda 09-11, finns också i klubben. Sex tjejer som vill spela fotboll och som hoppas de ska få ihop ett lag till nästa säsong lyftes också fram på festen.

F07-08-laget kommer nästa säsong att avancera så att de spelar niomannafotboll på en lite större plan. I år har det blivit 14 seriematcher för sjumanna plus ytterligare fem cupmatcher i Linköping.

Det här är ett gäng som hänger ihop i vått och torrt, och samtliga belönades med träningspris.

Ida Nilsson som fick avsluta säsongen på bänken efter skada fick ett uppmuntringspris.

Alla deltagarna i klubbens lek- och lärgrupp fick också medalj för sina insatser.

Karta: Rosenfors
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!