Med à sunden som bakgrund fylldes platserna i rask takt till doften frÄn grillarna. Med tÄngen i sÀker hand stod verksamhetens kökschef Magnus Ulvan och vÀnde rÄvarorna pÄ grillgallret.
â I kvĂ€ll blir det vildsvinskarrĂ©, nötribs, kyckling, hamburgare och Gös frĂ„n Ă sunden, berĂ€ttar Magnus Ulvan.
Mot husvÀggen hÄller kvÀllens underhÄllare Lotta KÀllström pÄ att iordningstÀlla ljus och ljud inför kvÀllens musikquiz och underhÄllning.
â För min del Ă€r det hela tiden full fart inom musiken och just musikquiz Ă€r en underhĂ„llning som lockar besökare, och för min del som kör livequiz gĂ„r det Ă„t att öva in sig pĂ„ en mĂ€ngd lĂ„tar, sĂ€ger Lotta KĂ€llström.
GÀsterna började vid det hÀr laget att bilda kö vid sallads- och brödbordet för att sedan gÄ vidare till uteköket dÀr köttet var uppskuret och hölls varmt intill grillen.
â Favoriter var nog vildsvinskarrĂ©n och de smĂ„ hamburgarna, berĂ€ttar Magnus Hultgren, en av kvĂ€llens besökare.