Kajsa flyttar företaget till Rimforsa

Kajsa Lundahl har bedrivit egen verksamhet inom sjukgymnastik i tio år. Nu flyttar hon verksamheten från Norrköping till Rimforsa.

Sedan ett par veckor tillbaka är verksamheten igång i Rimforsa.

Sedan ett par veckor tillbaka är verksamheten igång i Rimforsa.

Foto: Max Elofsson

Rimforsa2019-10-28 11:30

Än så länge har hon kvar verksamheten i Norrköping, men den ska fasas ut alltmer. Anledningen till att hon väljer att stänga ner och i stället öppna i Rimforsa är att hon kommer från orten och bor här.

– Det ska bli skönt att slippa pendla så långt varje dag. Det kommer nog att bli annorlunda här i Rimforsa och det känns jättebra, säger Kajsa Lundahl.

Hon driver KL Rehab som är en privat verksamhet som inte är kopplad till vårdcentralen, det blir istället ett alternativ till vårdcentralens sjukgymnastik. Genom att driva en privat enhet får hon ersättning från landstinget och i Kinda är just nu KL Rehab det enda alternativet i Kinda inom sjukgymnastik förutom vårdcentralens egna verksamhet.

KL Rehab i Rimforsa har varit öppet sedan ett par veckor tillbaka, men ännu återstår en del arbete med att flytta träningsredskap med mera från lokalerna i Norrköping.

– Jag hoppas att jag kan avlasta vårdcentralen lite grann. Än så länge tycker jag att det har mottagits väl i Rimforsa, vilket är jätteroligt, säger hon.

Framför allt är det personer med besvär i kroppen som söker sig till KL Rehab. Kinda, Ydre och Åtvidaberg ingår i hennes upptagningsområde.

Är det någon risk att det blir en minskad mängd kunder i Rimforsa jämfört med Norrköping?

– Även om Rimforsa är mindre än Norrköping så är konkurrensen mycket större i Norrköping. Därför är det svårt att svara på hur det kommer att bli här, men jag hoppas på det bästa, säger Kajsa Lundahl.

Efter tio år med verksamhet i Norrköping har nu Kajsa Lundahl flyttat KL Rehab till Rimforsa.
Efter tio år med verksamhet i Norrköping har nu Kajsa Lundahl flyttat KL Rehab till Rimforsa.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!