Sommarfest trots hotande moln

Grillfesten på Lillesjö idrottsplats har kommit att bli en uppskattad tradition i ortens PRO-förening. Så trots hotande, svarta moln vid horisonten och ett eller annat stänk var det 50-talet medlemmar som kom.

Ett 50-tal medlemmar fanns på plats under PROs traditionella grillfest på Lillesju idrottsplats i Mörlunda.

Ett 50-tal medlemmar fanns på plats under PROs traditionella grillfest på Lillesju idrottsplats i Mörlunda.

Foto: Olof Carlson

Mörlunda2018-06-14 10:28

Fast för säkerhets skull hade man tingat klubbstugan, för att ha möjligt att komma undan om det skulle bryta ut. Och det var nog tur i oturen, för andra halvan av kalaset fick man ta skydd undan en regnskur.

Rosenfors Mörlunda Bockara PRO har gjort den här grillfesten till ett årligen återkommande inslag i verksamheten. Och minst lika traditionellt är det att ortens egna Musikfolket ska svara för underhållningen.

Och medan musikfolket spelade och sjöng, övergick en imponerande rökutveckling i grillarna, till en perfekt grillglöd, färdig att börja användas när de sista tonerna klingat ut.

Sven-Olof Martinsson tog tillfället i akt att informera lite mer om vad som är på gång inom föreningen, bland annat att man planerar Öppet Hus i klubblokalen i slutet på månaden och Smalspårsresan till Västervik i början på juli.

En tipspromenad ingick också i programmet, och där var det tolv deltagare som vann priser.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!