Välbesökt teatertält under festivalen

Under den gångna helgen var Östgötateatern på besök med sin teaterfestival i Kinda. Under festivalens gång befann de sig i ett teatertält som på fredagen stod i Kisa och på lördagen utanför ICA Supermarket i Rimforsa. Här kunde allmänheten avnjuta olika musikprogram, pröva olika hattar och få en ansiktsmålning, vilket lockade många personer till tältet i Rimforsa.

Kinda2013-04-22 06:42

I Östgötateaterns teatertält var det full rulle när vår tidning var på besök under lördagsmorgonen. Skådespelarna Liselott Lindeborg och Krister Kern stod för underhållningen tillsammans med pianisten Fredrik Lingå. De spelade komiska låtar som lockade fram många skratt hos besökarna.
- Det är kul att se att så många Rimforsabor har hittat hit på bara en timme, säger Tobias Almborg som är producent för festivalen.

Östgötarnas teater
Anledningen till att Östgötateaterna slagit upp ett tält är för att lättare nå ut till alla Kindabor. De vill göra sig synliga och informerar människor, som sällan går på teater, om vad de håller på med.
- I och med att vi är östgötarnas teater vill vi ge dem vad de betalat för. Vi vill nå ut till så många som möjligt och öka intresset kring teatern, säger Tobias Almborg.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!