Välbesökt marknad med populär loppis

Trots ostadigt väder med åska i luften var det många som besökte den 29:e upplagan av Rimforsa marknad. Förutom att handla bland 110 marknadsknallar var det många som fyndade på Rimforsa IF:s loppis och deltog i den årliga auktionen. - Det är sanslöst mycket folk här, mulet och varmt, detkanske är ett riktigt marknadsväder, säger Sven-Göran "Svesse" Persson som är ansvarig för marknadens loppis.

Det var många som besökte Rimforsa marknad i lördags.

Det var många som besökte Rimforsa marknad i lördags.

Foto:

Kinda2013-07-01 06:43


Ja visst är vädret en viktig faktor när det är dags för marknad, men även att solen ofta gömde sig bakom mörka moln och åskan härjade i närheten var det ingen som lät sig hindras från att besöka Rimforsa marknad i lördags. Gatorna var trånga mellan marknadsstånden medan besökarna handlade allt från kokostoppar till hantverk. På marknaden bjöds det även på underhållning i form av musik och man hade möjlighet att bland annat åka karusell, delta i godisregn, hoppa i en hoppborg och få en ansiktsmålning.
- Vi har ett ansvar att se till så att alla besökare i alla åldrar har någonting att göra och det tycker jag vi lyckats med, säger "Svesse" Persson.
I 26 år har Rimforsa IF anordnat loppis och auktion på marknadsdagen.
- Det började med två ynka bänkar, nu är det säkert femtio meter med bara loppis- och auktionsstånd, säger Persson.

Auktionisten "Svesse" Persson var mycket nöjd med marknadsdagen.
Auktionisten "Svesse" Persson var mycket nöjd med marknadsdagen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!