Lyckad danskväll på Valö

"Vi satsar på säkra kort". Ja, visst var dansbandet Casanovas ett lyckat drag precis som ordföranden Lars Ekholm sa. När Björkfors GOIF arrangerade en dans för första och enda gången i sommar lockade det populära bandet cirka 450 personer, en utmärkt siffra för arrangörerna.

Casanovas lockade cirka 450 personer till ett soligt Valö i onsdags kväll.

Casanovas lockade cirka 450 personer till ett soligt Valö i onsdags kväll.

Foto:

Kinda2013-06-07 04:06


Det var för sjätte året i rad som Björkfors GOIF bjöd in till dans just den 5 juni. För andra året i rad var det Casanovas som stod för musiken, tidigare har det varit dansbandet Wahlströms.
Under 90-talet tvingades Björkfors GOIF att sluta anordna danser. Publiken dalade och kostnaden för orkestrar blev högre. Publiken på den tiden var annorlunda och mer fylla förekom på arrangemangen, vilket gjorde att fler vakter behövdes. Idag är målgruppen 25-30 åringar och alla är där för att dansa och ingenting annat.
- Det är en väldigt lugn och fridfull publik. Under de här senaste sex åren har vi inte haft några problem alls, säger Lars Ekholm.
Publikrekordet på Valö är 3200 personer, något som Ekholm aldrig tror kommer att slås. De senaste åren har antalet besökare legat mellan 400 och 500 personer.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!