Kommer kunderna att märka någon skillnad?
- Tanken är att uppdatera menyerna, samt arrangera ett par musik-evenemang under sommaren. Men i det stora hela kommer verksamheten att rulla på som vanligt.
Tog över 1999
Det var hösten 1999 som Jonas Hedlund, Amy Hedlund och Håkan Jernelius tog över Kisa Wärdshus. 2005 utökades verksamheten när de köpte Kisa Gästgivarehotell.
Även fortsättningsvis kommer Amy Hedlund och Håkan Jernelius äga varsin tredjedel av Kisa Wärdshus och Hotell. Men från och med nu är det Jonas Hedlund som har totalansvar för verksamheten.
Olika uppdrag
Jonas har många års erfarenhet av restaurangbranschen.
På gymnasiet i Falun läste han livsmedel. Därefter väntade flera olika uppdrag i Dalarna. Bland annat var han ansvarig för en golfrestaurang i Hedemora under mitten av 1990-talet.
- Innan flytten till Kisa jobbade jag som kökschef i Oslo.
Nu väntar alltså nästa karriärsteg - som ansvarig för Kisa Wärdshus och Hotell.
Jonas tar över Wärdshuset
Från och med nu är det Jonas Hedlund som driver Kisa Wärdshus och Hotell.- Det känns roligt och inspirerande. Jämfört med tidigare får jag en större frihet, säger 39-åringen.
Jonas Hedlund har nu ansvaret för Kisa Wärdshus.
Foto:
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!