Folktomt när Barbados gästade Horn

Det blev inget publikrekord för Horn/Hycklinge IF när de arrangerade dans i lördags kväll. En bit över 100 personer gästade Hornparken för att dansa och ha kul till dansbandet Barbados. - Man kan ju inte styra över vädret tyvärr, det hindrade nog många att komma hit. Men det är inte kört än, det är ju två danser kvar i sommar som vi får hoppas lockar fler personer, säger Horn/Hycklinge IF:s ordförande Lotta Roos.

Kinda2013-07-01 06:53

När vår tidning besökte Horn i lördags kväll var det inga glada miner vid entrén till Hornparken.
- Vi hade hoppats på uppemot 300-400 besökare, nu är det ungefär 80 stycken, säger Mattias Ekeroth.
Det var kanske inte den bästa kvällen att anordna dans på då det var en mängd olika arrangemang i närheten av vår kommun. Artisten Brolle spelade i Gamleby samtidigt som det var dansarrangemanget Sverige Dansar i Västervik. Nu får Horn/Hycklinge IF förlita sig på dansbanden Voyage och Drifters som gästar parken den 27 juli respektive 16 augusti.
Trots det låga besökarantalet hade de som var där en riktigt rolig kväll. Kvartetten Jerker, Karin, Ulf och Ulrika Brogren hade en såkallade hemvändarkväll och besökte Hornparken för att dansa loss till Barbados.
- Jag tycker synd om de som arrangerar det här. Jag har varit i Hornparken förr men så här dåligt med besökare har det aldrig varit, säger Jerker Brogren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!