60 PRO-medlemmar på höstmöte i Rimforsa

PRO Rimforsa har haft höstmöte med 60 medlemmar på plats i Församlingsgården i Rimforsa.

Vinstbord till lotteridragningen

Vinstbord till lotteridragningen

Foto: Privat

RIMFORSA2018-11-13 11:20

Föreningen höll sitt höstmöte i Församlingsgården i Rimforsa med 60 av de totalt 143 medlemmarna på plats. Vice ordförande Rose-Marie Frisk ledde mötet med Christer Björkman som sekreterare. Rose-Marie informerade om att föreningen fått tre nya medlemmar och vidare om kommande resa till Åland som börjar med en promenad i Gamla stan i Stockholm varefter ett julbord väntar på Ålandsbåten. Studiecirkeln Läs och res, som är distriktets sommarresa, går nästa år till Blekinge. Medlemmarna godkände verksamhetsplan, budget och medlemsavgift för 2019.

Lars Bermlid, som är föreningens försäkringsansvarige, informerade från distriktets sammankomst gällande försäkringsfrågor.

Alve Gustavsson höll i trådarna för ett musikquiz med dragspel, munspel, sång och till sin hjälp hade han kören Sånglärkorna under ledning av Solweig Eng. Pristagare i tur och ordning blev Irene Tidman, Arne Forsling och Solveig Nilsson. Efter en kortare kaffepaus informerade Leif Ihreskog från Kinda-Ydre Sparbank om de kontantbegränsningar som banken införde i Rimforsa, Österbymo och Horn efter det grova rånet mot Åtvidabergs Sparbank den 26 oktober.

– Den 25 januari 2008 jobbade jag på sparbanken i Åtvidaberg när rånare slog till . Den skräckkänsla som man upplever när man befinner sig i samma lokal som en beväpnad rånare kan inte beskrivas, sa Leif Ihreskog som hade en uppmaning:

– Försök att använd bankkort och swish vid era betalningar istället för kontanter.

Mötet avslutades med lotteridragning.

lars-goran.bexell@vtkp.se

Sånglärkorna och Alve Gustavsson och Solweig Eng höll i ett musikequiz
Sånglärkorna och Alve Gustavsson och Solweig Eng höll i ett musikequiz
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!