INRIKES

01.05: SOS Alarm vill kunna nå fram till nödställda snabbare genom att använda sig av positionsdata från inringares telefoner i stället för att som nu förlita sig på platsdata från mobiloperatörerna.

01.41: En man i 90-årsåldern dog efter att ha blivit påkörd av en bil på torsdagskvällen. Föraren av bilen smet från platsen.

03.22: En man och en kvinna, båda födda på 1930-talet, har avlidit efter en trafikolycka i närheten av Örsjö i Kalmar län.

04.08: Efter sommarens stora skogsbränder är det bråttom att hinna avverka skogen – annars kan stora intäkter gå förlorade när snön kommer.

UTRIKES

02.29: Tongångarna var förhållandevis positiva när två dagar av FN-ledda samtal med parterna i konflikten i Västsahara avslutades.

04.32: Efter en pampig färd genom landet har USA:s expresident George H W Bush jordfästs i College Station, Texas.

06.44: Efter 18 år med Angela Merkel vid rodret har det blivit dags för de tyska Kristdemokraterna att välja ny partiledare.

SPORT

05.15: Lag Anna Hasselborg har förlorat andra matchen i rad i curlingens World Cup i Omaha.

05.39: Efter att inte ha spelat en match för Toronto på 225 dagar var William Nylander äntligen tillbaka på isen mot Detroit. Men det var motståndarlagets svenskar som fick jubla.