Flera svårt skadade i frontalkrock

Fem personer skadades i en trafikolycka med två personbilar på E14, väster om Sundsvall.

En kvinna ådrog sig livshotande skador och tre män skadades allvarligt. Ytterligare en man vårdas för måttliga skador. Arkivbild.

En kvinna ådrog sig livshotande skador och tre män skadades allvarligt. Ytterligare en man vårdas för måttliga skador. Arkivbild.

Foto: Johan Nilsson/TT

Trafikolycka2021-08-28 13:25

– Totalt fem personer är inblandade i olyckan och samtliga har förts till sjukhus med ambulans, säger Maria Linné, presstalesperson vid polisen, till TT.

En kvinna i 60-årsåldern har livshotande skador, enligt Region Västernorrland. Fyra män i 20-årsåldern vårdas också på sjukhus, varav tre för allvarliga skador och en för måttliga skador.

– Det har skett en kraftig kollision, en frontalkrock, mellan två personbilar. Räddningstjänst, polis och ambulans är på plats, sade Anders Olsson, inre befäl vid räddningstjänsten, vid 05-tiden till Sundsvalls Tidning.

Bilarna har bärgats och tagits i beslag för teknisk undersökning.

Olycksorsaken utreds och förhör ska hållas. I nuläget har inte polisen gått ut med eventuella brottsmisstankar, enligt Maria Linné.

Larmet om olyckan kom in klockan 04.15. Enligt Sundsvalls Tidning skedde olyckan i höjd med Hällsjö mellan Matfors och Nedansjö.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!