Tommy Rälg gör comeback

Tommy Rälg gör comeback som ordförande i den norra S-föreningen. Han gör det i en tid när medlemsantalet ökar och det finns många viktiga frågor att bevaka.

Nermina Mizimovic har fått tillfälligt jobb i riksdagen och lämnade över ordförandeklubban för norra S-föreningen till Tommy Rälg.

Nermina Mizimovic har fått tillfälligt jobb i riksdagen och lämnade över ordförandeklubban för norra S-föreningen till Tommy Rälg.

Foto: Privat

Hultsfred2019-03-01 15:43

– Jag tänker främst på satsningen på äldreboendena, det är viktigt att den faller väl ut och blir riktigt bra. Det är också väldigt angeläget att bevaka så det händer saker och ting på Vartaområdet. Det är viktigt för kommunens utveckling, vi behöver mer arbetstillfällen. Som tredje punkt vill vi gärna se en ny bassäng i Hagadal, så vi kan öka friskvården i kommunen, säger Tommy Rälg som vid årsmötet tog över ordförandeskapet efter Nermina Mizimovic, som gått vidare i karriären och jobbar tillfälligt i riksdagen.

Därav tyckte hon inte att det fanns tillräckligt med tid för att även hinna med att leda den norra föreningen av Socialdemokraterna i Hultsfreds kommun. I söder är det Silwa Andersson, Virserum, som är ordförande.

Hur ser du på tiden som ordförande nu, jämfört med förra gången?

– Föreningen har riktig vind i seglen, med en relativt nybildad SSU-förening och växande medlemstal. Jag skulle säga att det är mer drag i politiken i dag. Högt tempo med många viktiga frågor. Vi kan vänta oss en spännande vår.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!