Lovar fortsättning på Musikhjälpen

Det blev återigen en rekordsumma till Musikhjälpen från Vena. 32 368 kronor som ska göra nytta under temat "Alla har rätt att funka olika".

Madelene K Askevik är öppen för  idéer på nya aktiviteter som kan ingå i insamlingen till Musikhjälpen 2019.

Madelene K Askevik är öppen för idéer på nya aktiviteter som kan ingå i insamlingen till Musikhjälpen 2019.

Foto: Charlotte Madestam

Vena2019-01-14 22:00

Vid årsskiftet avslutades insamlingen, och aldrig hade man vågat tro att man ens skulle komma i närheten av 2017 års gåva på 31 400 kronor.

– Men det gjorde vi, fantastiskt roligt. Allt arbete var mödan värd, säger Madelene K Askevik som berättar att resultatet är bättre än vad det ser ut som.

– I den digitala bössan redovisas bara 22 741 kronor, men det beror på att den sista överföringen tyvärr inte registrerades i just Venas bössa. Men huvudsaken är att allt kommer Musikhjälpen till godo.

För andra året i rad var engagemanget stort, rent av ännu lite större med olika aktiviteter på orten, där arrangörernas hela behållning gick till Musikhjälpen. Det började med kyrkfrukost, fortsatte med välgörenhetskonserten, en konsert med musikkåren och avslutades med julmarknad.

– Det är för att så många hjälps åt, som vi får ihop den här fantastiska summan, säger Madelene K Askevik som redan nu kan lova att det blir en välgörenhetskonsert även i år, med filmmusik som tema.

Tanken är dessutom att utöka programmet med mer aktiviteter som specifikt passar barnen.

– Jag vill understryka att alla som vill är välkomna att delta på något sätt eller kanske finns det idéer på nya arrangemang som kan ingå i Musikhjälpen-kampanjen. Kyrkfrukosten är ett exempel, som blev en del i insamlingen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om