Grov misshandel i centrala Hultsfred

En man i 40-årsåldern blev svårt misshandlad vid ett stort bråk i centrala Hultsfred på måndagskvällen.

En man i 40-åråldern misshandlades av flera okända män på måndagskvällen. Det fanns många vittnen på platsen, men ingen ville säga något.

En man i 40-åråldern misshandlades av flera okända män på måndagskvällen. Det fanns många vittnen på platsen, men ingen ville säga något.

Foto: OLOF CARLSON

Hultsfreds kommun2020-04-07 11:00

Flera för honom helt okända män gick till attack och slog ner mannen. 

– Han fick ta emot flera slag i ansiktet, och när han hamnade på marken blev han också sparkad, säger Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn.

Mannen fick omfattande skador i ansiktet, svullnader och blåmärken. 

– Han drabbades också av yrsel efter misshandeln berättar Anders Hultman. Han fördes med ambulans till sjukhuset i Västervik.

Det var vid 17 45 på måndagskvällen som polis och ambulans larmades till Oskarsgatan i Centrala Hultsfred eftersom det pågick ett stort bråk. Enligt larmet var det mellan 10 och 20 personer inblandade. Flera polispatruller skickades till den aktuella adressen.

 När polisen kom till platsen var det fortfarande mycket folk i närheten. 

– Men ingen ville berätta för oss vad som hade hänt, säger Anders Hultman. Trots att det fanns många vittnen på plats kunde vi inte få några uppgifter. Så vi vet fortfarande inte vad som hände eller varför. Vi kommer att ta en ny kontakt med målsägaren för att se om vi kan få veta mera.

Hultman efterlyser också vittnesmål, kanske blir det lite lättare att berätta nu, när situationen har lugnat ner sig. Så han hoppas att eventuella vitten hör av sig nu i efterhand.

Just nu finns inga misstänkta för inblandning i misshandeln, men det uppgavs att de okända männen försvunnit från platsen.

Enligt uppgift från polisen på måndagskvällen greps ingen, men i samband med händelsen togs en person omhand för fylleri.

Händelsen är rubricerad som grov misshandel.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!