Glittrig avslutning för innebandyn

Henrik Svensson, Thea Karlsson och Simon Elofsson prisades för fin poängskörd när IBK Svala avrundade säsongen. I Simon Elofssons fall gjorde hans 51 poäng honom rent av till fjärde bästa poängplockare totalt sett i hela P02-serien.

P02, tillsammans med ledarna Peter Rosenlund, Tony Hansson och Preben Frederiksen.

P02, tillsammans med ledarna Peter Rosenlund, Tony Hansson och Preben Frederiksen.

Foto: Privat

Mörlunda2019-03-25 17:55

Ett 100-tal spelare och ledare mötte upp i Mörlunda sporthall för att avsluta den gångna innebandysäsongen med pizzabuffé och prisutdelning. Borden stod dukade med en stor mängd glänsande, åtråvärda pokaler, som inte minst de allra yngsta i Lek och lär tittade storögt på.

– För många var det här med att få en pokal det största som hände, så de var väldigt spända och förväntansfulla, säger ledaren Mirja Pihl von Schantz.

Generositeten var stor, i både lek och lär, pojkar pool och flickor pool fick alla träningspris. I pojkar pool valde ledarna dessutom att uppmuntra de tre spelare som varit allra träningsflitigast, nämligen Isak Elofsson, Rasmus Elofsson och Arvid Elofsson.

Även i P02 fick alla träningspris. Dessutom delades ett utvecklingspris ut till Jesper Blomqvist medan Simon Elofsson blev poängvinnare med hela 51 poäng.

Damlaget delade ut träningspris till Lena Gugelmann, som bara missat en träning, och utvecklingspriset gick till Thea Karlsson, som prisades dubbelt genom att hon med sina 18 poäng också prisades som lagets bästa poängplockare.

På herrsidan blev Henrik Svensson målkung med totalt 35 poäng och Gustav Tegberger Karlsson utsågs till Årets glädjespridare genom att han alltid kämpar och är så glad och positiv och sprider härlig energi i laget.

Lena Gugelmann fick träningspris i damlaget medan Thea Karlsson prisades dubbelt, med  utvecklingspris samtidigt som hon var poängbäst.
Lena Gugelmann fick träningspris i damlaget medan Thea Karlsson prisades dubbelt, med utvecklingspris samtidigt som hon var poängbäst.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!