Först ut att prisas som Årets Ungdomsledare

Stefan Lind blev först att få HFK:s nyinstiftade pris Årets Ungdomsledare. Ett pris som han saknat bland de andra.

Stefan Lind uppvaktades med HFK:s nyinstiftade pris Årets ungdomsledare.

Stefan Lind uppvaktades med HFK:s nyinstiftade pris Årets ungdomsledare.

Foto: Charlotte Madestam

Hultsfreds kommun2019-11-15 13:52

– Det är ett pris som behövs, som uppskattning för alla ideella timmar ledarna lägger ner, säger Stefan Lind. Så verkligen trevligt att det instiftats, det skulle ha funnits tidigare kan jag tycka.

Priset delades ut, tillsammans med en lång rad andra priser, på Hultsfred Fotbollsklubbs årsfest, som hölls på Hotell Hulingen. 

– Det känns ärofyllt, särskilt som jag vet vilket bra jobb alla andra ledare gör, säger han. Det kunde egentligen blivit vem som helst av oss, det var nog hugget som stucket.

Årets HFK:are blev en man med många bollar i luften, Per Lindqvist, och Bo Gustafsson prisades med Årets Arbetsinsats, för att uppmärksamma hans jobb med allt ifrån städning av omklädningsrum till utdelning av HFK-blad.

Under kvällen delades också pris ut till Ludvig Carlssons minne, som i år gick till Sebastian Strömbom, som även fick träningspris i likhet med Victor Lockström och John Svensson.

Selatin Shaljani uppmuntrades som Årets juniorspelare och Simon Tuvesson fick utvecklingspriset.

Även damlagsspelare uppvaktades med välförtjänta priser. Matilda Hemmingsson utsågs till Årets damspelare och Elin Lindqvist fick utvecklingspriset.

Träningspriserna erhöll Malin Rydén, Emma Billing och Laura Solterbeck.

Damlaget vann division fyra, så alla spelare, tränare och ledare erhöll medaljer från Smålands Fotbollförbund.

Utöver det uppmärksammades en rad personer för 100 spelade matcher, flera års arbete som ledare och i styrelser.

Damlaget vann division fyra. På årsfesten uppvaktades samtliga spelare, tränare och ledare med medaljer från Smålands Fotbollförbund.
Damlaget vann division fyra. På årsfesten uppvaktades samtliga spelare, tränare och ledare med medaljer från Smålands Fotbollförbund.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!