Både fredag och lördag kväll är vikta för ytterligare två föreställningar på Bolaget, av det man valt att kalla "teaterpub".

– Det här är något helt nytt för oss, där vi låter publiken sitta vid bord, äta något enkelt och mingla med varandra varvat med musik och underhållning i form av olika lättillgängliga sketcher som vi skrivit själva, berättar Marianne Odin, som är en av ett tiotal välkända aktörer i ensemblen.

Med tanke på att man inte alls visste hur nyheten skulle tas emot, nöjde man sig med två föreställningar i november. Glädjande sålde biljetterna slut, och kvar stod de som inte var tillräckligt snabba.

Artikelbild

| Välkända ansikten, bland andra Ann Kullberg, Barbro Svensson, Elisabeth Ekselius, Frank Axelsson och Marianne Odin bjuder på sketcher under namnet Teaterpub.

– I och med att man sitter vid cafébord rymmer inte lokalen fler än hundra och när det var så pass många som inte fick tag i biljett beslutade vi ge två extra föreställningar, säger Marianne Odin.

Hur har biljettförsäljningen gått den här gången?

– Den har gått bra. Det finns några biljetter kvar, men man ska nog skynda sig om man vill gå. För nu är det sista chansen för detta.