Stockholmare ville ta över Palace Hotell

Palace Hotell i Hultsfred ligger fortfarande ute till försäljning. En tänkbar köpare från Stockholm backade ur efter problem med att sälja sin egen verksamhet.

Christian Ryning är fortfarande öppen för att sälja Palace Hotell i Hultsfred.

Christian Ryning är fortfarande öppen för att sälja Palace Hotell i Hultsfred.

Foto: Arkiv

Hultsfred2023-07-24 12:00

Vimmerby Tidning har i tidigare artiklar berättat om att Palace Hotell i centrala Hultsfred ligger ute till försäljning. Hotellägaren Christian Ryning berättar nu att han fortfarande får ta emot förfrågningar från olika spekulanter.

– Vi har folk som hör av sig och säger att de är intresserade men ännu så länge har det inte blivit någon affär, säger Christian Ryning när Vimmerby Tidning ringer upp för att höra det senaste i turerna kring anläggningen.

undefined
Christian Ryning är fortfarande öppen för att sälja Palace Hotell i Hultsfred.

Varför tror du att det är så svårt att sälja hotellet?

– Det är många saker som ska klaffa i en sådan här affär. Den som köper har kanske en egen verksamhet som man först måste bli av med. Vi hade till exempel en familj från Stockholm som var intresserade men det sprack just på grund av att de inte kunde göra sig av med det de hade däruppe i Stockholm. Samtidigt vill jag inte sälja till vilket pris som helst eftersom vi ju har lagt ner omkring tio miljoner kronor på att rusta upp hotellet.

Parallellt med försäljningsplanerna jobbar Christian Ryning och hans personal vidare med att ta hand om de gäster som kommer till hotellet nu under sommaren.

– Den här sommaren har varit mycket bra för oss hittills. Vi har haft många bokningar, fortsätter Christian Ryning och nämner den nuvarande personalstyrkan som en starkt bidragande orsak till den positiva känslan.

– Den här sommaren har vi väldigt bra folk som är inne och jobbar. Det har vi inte haft tidigare år.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!