Nu får de möta publiken igen: "Vi är lite halvnervösa"

"Det ska bli roligt att möta publiken igen, det är inget som slår livekänslan" säger Patric Engqvist, som tillsammans med Kenneth Rosén och Fredrik Thalin laddar för en ny föreställning.

Kenneth Rosén och Patrik Engqvist, tillsammans med Fredrik Thalin möter äntligen publiken igen, efter flera månaders uppehåll.

Kenneth Rosén och Patrik Engqvist, tillsammans med Fredrik Thalin möter äntligen publiken igen, efter flera månaders uppehåll.

Foto: OLOF CARLSON

Hultsfred2020-08-20 08:00

De har gjort några föreställningar med café Tre i år, men då har det varit livestreamat. Coronakrisen satte stopp för showerna. Men nu på fredag är det dags att möta publiken på hotell Hulingen igen.

– Vi är lite halvnervösa allihop, säger Patric Engqvist, som även om det varit jättekul med de streamade föreställningarna ser fram mot att möta publiken igen. 

– Det blir lite mer direkt med publiken, det blir lite mer energi och mer output när man ser reaktionerna.

Fredagens föreställning kommer att bli mer livebetonad än tidigare, den här gången blir det inga förinspelade inslag utan allt sker på scenen. Men riktigt som vanligt blir det ändå inte. Det kommer bara att säljas 49 biljetter till showen. För att ha lite marginal till gränsen i restriktionerna.

Till sin hjälp under kvällen har de tre huvudpersonerna Tobbe T-röd Johansson, som sköter om det tekniska och får tv-sändningen att rulla. 

Under kvällen kommer också Dimpker Brothers att medverka. 

– De senaste månaderna har varit tuffa för den lokala kulturen, säger Patric Engqvist, jag kan ju bara referera till vårt band, Lifvens, vi har knappt spelat något alls.

Men coronapandemin har också pressat fram en hel del nytänkande. Han berömmer satsningen på spontankonserter som ordnades i början på sommaren.

– Dessutom har ju konceptet med trädgårdskonserter vuxit fram, säger han. Det är fler och fler bolag som hakar på den satsningen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!