Man slogs ned – sparkades av flera

En man i 25-årsåldern sitter anhållen misstänkt för att ha hotat och misshandlat sin sambo. Men samtidigt ska han ha fått rejält med stryk av några för honom okända män.

Foto:

Hultsfred2018-06-04 13:30

Händelsen ska ha inträffat vid Järnvägsstationen i Hultsfred redan i tisdags. Först kom 25-åringen, enligt polisanmälan, i en ordväxling med en helt okänd, som sedan försvann från platsen. Men lugnet blev inte långvarigt. Antagonisten var snart tillbaka, och ordväxlingen fortsatte. Plötsligt ska antagonisten ha slagit till 25-åringen i ansiktet så att han stöp i marken. Och medan han låg där kom ytterligare ett antal män framspringande och började sparka på honom. Därefter ska de ha försvunnit från platsen.

Händelsen polisanmäldes först på fredagen, vilket kommer sig av att 25-åringen då greps av polis, misstänkt för olaga hot och misshandel av sin sambo. Dessa händelser ska ha skett vid ett par olika tillfällen, först hotelser och sedan handgripligheter.

Polisen är dock sparsam med detaljerna kring misshandeln, eftersom det finns ett antal vittnen som ska höras, och då vill man inte gå händelserna i förväg.

I väntan på att utredningen ska gå vidare är 25-åringen anhållen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!