Ingen rockmusik i staden – tvĂ„ lokala rockband tar saken i egna hĂ€nder

PÄ tok för lite rockmusik i Hultsfred... DÄ fÄr man ta saken egna hÀnder, resonerar medlemmarna i tvÄ lokala rockband, som tagit initiativ till en riktigt rockig kvÀll pÄ hotell Hulingen.

Lars Broddesson, Per Eriksson, Erik Waldemarsson och Robert Johansson i No Tomorrow och Prudence ser fram mot fredagskvÀllen och all rockmusik som vÀntar.

Lars Broddesson, Per Eriksson, Erik Waldemarsson och Robert Johansson i No Tomorrow och Prudence ser fram mot fredagskvÀllen och all rockmusik som vÀntar.

Foto:

Hultsfred2017-03-22 13:40

– Det kommer att bli mycket klassisk hĂ„rdrock med rötterna i 1970 och 80-talen, sĂ€ger Erik Waldemarsson i bandet Prudence.

Hultsfredsbaserade Prudence kommer förstÄs att spela under kvÀllen. Tillsammans med likaledes Hultsfredsbaserade No Tomorrow och KalmargÀnget Blured Faces, kommer de att fylla fredagskvÀllen med rockmusik.

RockkvÀllen pÄ hotellet blir dessutom en nystart för No Tomorrow, tagit time out i nÄgra Är. Men nu Àr det lÀge att dra igÄng igen. Och vad kan passa bÀttre Àn en nypremiÀr pÄ hemmaplan.

Kollegorna i Prudence Àr ocksÄ riktigt heta just nu. Deras nya singel Àr precis pÄ gÄng.

Rebelrock, Àr titeln pÄ kvÀllen, som Àr ett sÀtt för de tre banden att fÄ spela, och samtidigt visa upp vad Hultsfred har att erbjuda i rocksvÀngen.

– Vi har pratat om att göra nĂ„got sĂ„nt hĂ€r ganska lĂ€nge, sĂ€ger Lars Broddesson i bandet No Tomorrow och sĂ„ tog Prudence tag i saken.

BÄde han och Erik Waldemarsson ser förstÄs fram mot att fÄ spela pÄ hemmaplan. Det blir ganska lÄngt mellan gÄngerna. Senast det begav sig för Prudence, var var förra Äret pÄ Majdagarna, den lilla festivalen i Folkets Park.

Men nu pÄ fredag kvÀll Àr det dags. Det Àr upplagt för Rockmusik.

– Utan krusiduller, sĂ€ger Lars Broddesson.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om