Får gå på middag hos landshövding

"Det kommer att bli en härlig kväll". Sven-Arne Erlandsson, platschef på Schenker i Hultsfred, är inbjuden tillsammans med sin fru Marie till landshövdingens länsmiddag på torsdag kväll.

Sven-Arne Erlandsson kommer att delta i landshövdingens traditionella Länsmiddag på torsdag kväll.

Sven-Arne Erlandsson kommer att delta i landshövdingens traditionella Länsmiddag på torsdag kväll.

Foto: OLOF CARLSON

Hultsfred2018-12-04 20:00

– Det känns roligt att få den här uppskattningen, säger han, och det ska bli väldigt roligt att träffa alla de andra inspirerande gästerna. Många av dem har man ju läst om i tidningarna, och det ska bli kul att träffa dem.

Så när inbjudan kom, tackade han ja direkt och ser verkligen fram mot torsdagskvällen.

– Det är verkligen roligt att bli inbjuden, säger han, det betyder förhoppningsvis att man gjort något bra och som uppskattas.

Det är en riktigt spännande samling eldsjälar som kommer att tillbringa kvällen vid landshövding Thomas Carlzons bord på residenset. Alla har de på olika sätt gjort avtryck i sina hemkommuner.

Några av gästerna kommer från näringslivet, andra från föreningslivet. Och ytterligare några från den offentliga sektorn.

Alla har de blivit nominerade av sina hemkommuner att delta i den här middagen. Sven-Arne nominerades med motiveringen: "Sven-Arne är en drivande platschef som har satt Hultsfred på kartan som ett logistiskt centrum och starkt bidragit till att verksamheten kunnat utvecklas och utökas. Han är också en engagerad medlem av kommunens tillväxt- och näringslivsråd."

– Länsmiddagen är en av de trevligaste aktiviteterna under året. Jag vet att det kommer att bli flera spännande möten för att kommunerna nominerat många intressanta personer, säger landshövding Thomas Carlzon.

På torsdag kväll är det som sagt dags, den numera traditionella länsmiddagen. En lokal motsvarighet till kungens Sverigemiddag.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!