400 år i kommunens tjänst

Tillsammans har de jobbat 400 år för Hultsfreds kommun. Och för det uppvaktades de traditionsenligt med minnesgåva och julbord på tisdagskvällen.

Tillsammans har de 400 anställningsår vid Hultsfreds komun. Därför uppvaktades de med en gåva på tisdagskvällen.

Tillsammans har de 400 anställningsår vid Hultsfreds komun. Därför uppvaktades de med en gåva på tisdagskvällen.

Foto: Carola Ehrenlöf Roser/Hultsfreds kommun

Hultsfred2018-12-05 13:30

Var och en av de uppvaktade har passerat 25 anställningsår vid någon av kommunens alla arbetsplatser under året och för de har de gjort rätt för både en plakett och en minnesgåva.

Numera har kommunen, sedan några år tillbaka, skippat den traditionella guldklockan och i stället får 25-åringarna ett presentkort för större valfrihet.

De som uppvaktades var: Ann-Christine Stenqvist Oredan/Lilla Torget/Personlig ass. Ann-Kristin Svensson Serviceenheten, Carola Billing Ekonomikontoret, Iris Svensson Hagadal, Jeanette Lindvall Slättgården, Jonas Svensson Stegen, Lena Carlsson Staben/ÖSK, Lisa Svensson Venhaga förskola, Majvor Thörn Vuxenutbildningen, Monica Petersson Gruppboende Stockholmsvägen, Nicklas Torgnysson ÖSK, Robert Svensson Räddningstjänsten, Sofie Drott Oredans Förskola, Tobias Pettersson ÖSK, Ulrica Larsson Bemanningen och Åsa Ekström Oredans förskola.

Förutom den högtidliga utdelningen innehöll kvällen också både hyllningstal och underhållning av Fredrik Frallan Jonsson från Kisa.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!