SommarkvÀll pÄ HornÄberg

God mat, fin musik och sociala möten gjorde sommarkvÀllen.

Publiken njöt i den stillsamma miljön.

Publiken njöt i den stillsamma miljön.

Foto: Morgan Karlsson

Horn2018-07-11 11:30

Denna vindstilla sommarkvÀll passade mÄnga pÄ att ta sig till HornÄbergs camping dÀr Kalle Sellbrink underhöll och buffébordet var vÀl uppdukat av massa lÀckerheter.

– Vi Ă„ker hit ibland, senast i fredags. De har sĂ„ god mat och en hĂ€rlig miljö att sitta och njuta av, berĂ€ttar ett gĂ€stande par frĂ„n Gullringen.

Maten fick godkĂ€nnt Ă€ven denna gĂ„ng. Ägarduon till campingen, Anna-Lena Monell och Sofie Didi hade tillsammans med personalen ett rikt utbud av tacos, hamburgartallrik, chicken mango chutney, pizzaslice, kycklingklubbor med mera. Det fanns nĂ„got för alla. De som inte ville ta del av buffĂ©n köpte fika eller glass.

– För oss blev det en lite annorlunda start i Ă„r, dĂ„ det blev sommar pĂ„ en gĂ„ng. Fast vi har haft en bra sommar sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt och det Ă€r Ă€ven bra belĂ€ggning pĂ„ campingen, berĂ€ttar Anna-Lena Monell, en av Ă€garna.

– Nytt för i Ă„r Ă€r en flotte som finns för uthyrning. Den rymmer 12–15 personer och drivs av elmotor. Ett hĂ€rligt sĂ€tt för större sĂ€llskap att ta sig fram genom StĂ„ngĂ„n. Vi har Ă€ven skapat en bĂ€ttre insyn till omrĂ„det genom att ta ner nĂ„gra trĂ€d runt campingen, avslutar Monell.

Kalle Sellbrink som Àr trubadur och kvÀllens underhÄllare hade nu tagit plats pÄ scenen. Han bjöd pÄ en blandad repertoar med vÀlkÀnda lÄtar av mer stillsamt snitt, nÄgot som passade denna miljö en sÄdan kvÀll.

Som alla liknande arrangemang sÄ Àr det sociala lika viktigt och uppskattat som den goda maten, och under kvÀllen sÄ var det mÄnga som sken upp dÄ de trÀffade bekanta och vÀnner de inte sett pÄ ett tag.

Tisdagens underhÄllare var Kalle Sellbrink.
Tisdagens underhÄllare var Kalle Sellbrink.
SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om