Två har förhörts om Nathalie-fallet

Under tisdagsmorgonen gick polisen ut med uppgifter om att två personer tagits in till förhör i samband med sökandet efter den försvunna 21-åringen.

Eksjö2018-12-18 07:41

Det var i lördags som släktingar senast hörde från 21-åriga Nathalie från Eksjö. Nu meddelar polisen att två personer tagits in till förhör. Polisen har inlett en utredning om misstänkt människorov.

– Vi har fortsatt att söka under natten med lite mindre styrka utomhus, sen är det inre arbete också som pågår där vi kartlägger och har förhört hennes anhöriga för att få en bättre bild av hennes förhållanden, hur hon mår och så vidare, säger Åsa Willsund, presstalesperson vid polisen i Öst.

– Försvinnandet kommer helt oväntat så vi kan inte utesluta brott, därför har vi tagit upp en anmälan om människorov.

LÄS ÄVEN: Har du sett försvunna Nathalie?

LÄS ÄVEN: 50 personer sökte i skogen

Polisen har fortsatt att söka efter Nathalie under natten, men utan resultat. Räddningstjänsten och försvaret har hjälpt till i sökandet.

– Idag får vi fortsatt hjälp från räddningstjänsten och försvarsvaret som i första hand bistår med fordon och material, de har bättre fordon är vi har för att söka i terrängen, sen fortsätter Missing people att hjälpa till de också, säger Åsa Willsund.

De två personerna, som tagits in till förhör, ska ha släppts igen. Ingen av dem ska vara misstänkt för något brott.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om