Eksjö stadsfest har vuxit till en av Smålands största festivaler och den 30 och 31 augusti planeras för ännu en hejdundrandes musikfest. De första artisterna som är bokade och som nu Fiesta Eksjö släpper namnen på är Victor Leksell och John Lindberg Trio.

Victor Leksell var väldigt glad när han fick en spelning i Eksjö i somras och publiken gillade honom. Hösten har gått i ett högt tempo. Han har spelat med både Tjuvjakt och Hov 1 och blivit signad av Sveriges största bokningsbolag. Hans senaste singel "Tappat" har blivit en hit och har spelats flitigt.

– Vi kunde inte motstå att återigen boka honom, konstaterar Fiesta Eksjö, när föreningen meddelar de första bokningarna.

Även John Lindbergs Trio, ett band som har som målsättning att varje spelning ska bli den bästa någonsin, har stadsfestbesökarna kunnat se tidigare. Trion gästade Eksjö 2013 men har tillhört de artister som publiken ofta önskat att föreningen ska boka igen.

Och så blir det nu. JLT, som bandet oftast kallas, är en hårt rockande trio som blandar klassisk rockabilly med modern rock.