Sökandet fortsätter med samma kraft

Den stora sökinsatsen efter den försvunna 21-åringen Nathalie fortsätter även i dag med samma kraft som igår. Polisen har fortsatt hjälp av försvaret och Missing people.

Eksjö2018-12-20 12:47

– Vi bedömer det som ett frivilligt försvinnande och misstankarna om brott har minskat betydligt, säger polisens presstalesperson Åsa Willsund.

Även om inget konkret ännu tillkommit under torsdagen innebär uppgifter som kom fram under onsdagen att polisens huvudsakliga spår är att den unga kvinnan försvann frivilligt.

– Det är uppgifter som kommit fram i förhör som har hållits, sen kan jag inte gå in mera på vad det är för uppgifter, säger hon.

Sökinsatserna fortsätter dock med samma omfattning som under onsdagen och koncentrationen ligger fortfarande mellan Eksjö och Nässjö.

– Vi har fokus på det område där hennes mobiltelefon var positionerad senaste gången vid körde en positionering på den, sen har den varit avstängd i några dagar. Men det är sett stort område och vi söker både söder och norr om riksväg 40, säger Åsa Willsund.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!