Nästan 200 000 i vinst efter festen

Det blev en succé i år igen. Inte bara artist- och publikmässigt utan även ekonomiskt. Årets stadsfest i Eksjö gick med vinst.

Eksjö2018-11-12 17:30

Eksjö stadsfest i augusti har summerats ekonomiskt. Resultatet visade ett plus på 178 000 kronor.

Det redovisades när Fiesta Eksjö höll årsmöte.

– Alla skulder och fakturor från årets fest är reglerade och föreningen har en stabil ekonomi. Både sponsorer, samarbetspartners, funktionärer, artister och besökare har gett positiv feedback. Det kommunala bidraget ger oss en möjlighet att göra en stadsfest årligen, vilket vi är glada för, säger föreningen i ett pressmeddelande.

Som ordförande valdes Maria Stejdahl på ytterligare ett år. Som ordinarie styrelseledamöter valdes Tomas Eliasson, Magnus Svensson, Gustaf Liljeblad, Pernilla Karlberg, Maria Felix, Lotta Tinderbeck och Wilma Karlberg. Som suppleanter valdes Lennart Larsson, Botvid Källner, Ann-Sofie Johansson, Annah Nordstedt, Jacob Arrehn och Sanna Ekvall.

Årsmötet gav styrelsen ett formellt uppdrag att genomföra Eksjö stadsfest den 30-31/8 2019 och planeringen är redan i full gång. Första artisten för nästa års stadsfest är bokad och kommer att släppas vid månadsskiftet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om